translate a language

zondag 18 oktober 2015

NIeuwe AJ stempels KiCoStamps Ja ze zijn er, de nieuwe sheets met de ArJournal stempels.

Workshopdag 14 november a.s. bij KiCoStamps

Naar aanleiding van mijn geschilderde paneel (foto links) vroeg Conny mij om hiervan ontwerpen voor stempels te maken. En dit is plate AJ4 geworden.


De achtergrond gemaakt met Dylusions inkt.
Hierop eerst het ornament (plate AJ4)  gestempeld en een tweede er onder en er tegenaan, zodat een cirkeltje ontstond. Hierna de flamingo van plate AJ4 gestempeld. Een masker hiervan op een maskerpapiertje gemaakt. Op de flamingo gelegd en de dame (plate AJ4) gestempeld. De achtergrond met stencils en inkt bewerkt. Voor de bloemen ook een stencil gebruikt. Hierna alles in bijlassende kleuren ingekleurd, met dezelfde inkten.
De tekst op apart papier, uitgeknipt en opgeplakt.
Bij deze pagina de achtergrond met Distress Paint gemaakt. Ook hier veel laagjes over elkaar, met paint verschillende stencils gesponsd. Eerst de mooie bloemen van plate AJ7 gestempeld ook hier weer mijn maskerafdrukjes gebruikt. Dan de dame erachter en tot slot meerdere flamingo's. De blaadjes op de achtergrond zijn eveneens met een stencil en Paint gemaakt. Alles ook met Paint en waterpenseel ingekleurd. En natuurlijk als allerlaatste mijn niet weg te denken zwarte en witte pen. Kun je zoveel mee ophalen en accentueren. 
Ik hoop jullie te ontmoeten op de 14e november en gezamenlijk te gaan genieten  te werken met de nieuwe stempels en het maken van de ArtJournals.

Groetjes
Marja

5 opmerkingen:

 1. These are gorgeous Marja, I'm not sure are these stamps designed by you? Beautiful! Hugs, Xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dear Shirley thanks for your kind words. Yes this yime I have designed 4 AJ sheets voor KiCoStamps. The journals will be post in the next time. Yhis is the first one. On my blog and Favebook can you see them all. From my hand are AJ2, AJ4, AJ5 AND AJ8. BIG HUG

   Verwijderen
 2. ps.. wish i could come for the class on Nov 14th :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Very beautifully, Marja, love colors. hugs, Helena

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat mooi Marja en kan me voorstellen dat aan de hand van dat paneel, het idee voor de stempels is geboren! Beautiful, xx

  BeantwoordenVerwijderen