translate a language

zondag 25 oktober 2015

Tweede gezichtje

Heb bij deze werkjes het 2e gezichtje gebruikt van de ArtJournal plate AJ8 van KiCoStamps.nl

De achtergrond met de prachtige Daler Rowney acryl inkt gedruppeld en besprayed met water. Ik vind dit heerlijke inkt om mee te werken. 
Hierop met  Archival Jet Black het gezichtje gestempeld. Wat vlakken verder ingekleurd ook met deze inkt. Aan de achtergrond verder niet veel toegevoegd omdat ik deze zo mooi vind.
 Linksachter staat er een bruin figuur (in mijn ogen althans) en deze wilde ik behouden. De achtergrond van deze pagina eveneens met dezelfde inkt gemaakt. Ook het gezichtje op die manier en ook ingekleurd. Heb alleen voor de achtergrond hier verschillende stencils gebruikt. En om het gezichtje heen met zwarte pen de grillige inktvorm  gevolgd. Hier omheen dus gesponsd met stencils van TCW.
Tot slot ook een kaart gemaakt hiermee. Voor deze achtergrond eerst met Color Burst en water gewerkt. Hier overheen de inkt gebruikt. Geeft een gaaf effekt. Wederom met Archival gestempeld en ingekleurd. De tekst is van Craft Emotions. Dit gemat op okergele en blauwe cardstock.

Fijne zondag
Marja


1 opmerking:

 1. Zie, dat je heerlijk hebt gespeeld om van alles uit te proberen.
  Mooi effect geeft die acrylverf, vooral op de eerste afbeelding zijn de kleuren erg sprekend gebleven. Fantastisch en ja er staat idd iemand op de achtergrond.
  Alledrie gave werkstukken, Marja.
  Fijne zondag verder.
  Groetjes Gery

  BeantwoordenVerwijderen